Thursday, November 16, 2023

13

 

"...acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul."








4 comments:

  1. M-ai cam certat data trecuta. Nu m-am suparat. Dupa cum vezi, tin cont. Imi place foarte mult ce faci. Esti foarte sensibil, scrii frumos, iar pozele tale sunt blande si calde. Cred ca si tu esti la fel. Te mai pot urmari si in alte parti? Ai insta?

    ReplyDelete
  2. Mulțumesc Anda. Ai dreptate. Am fost cam aiurea data trecută. Mi-a părut rău. Nu e stilul meu. Îmi cer iertare. Mulțumesc pentru apreciere. Și eu sunt tot la început, să știi. Învăț. Și e tare simpatic să știi că sunt oameni cărora chiar le plac pozele mele. Și nu știu dacă sunt la fel ca fotografiile mele. Cred că sunt...om. Cu bune și cu rele. Din păcate nu am Instagram. Doar un Facebook pe care incerc să îl abandonez, încetul cu încetul.

    ReplyDelete
  3. Si adresa de facebook este tot secreta? :)) Acolo ai mai multe poze? Aici cea cu barca si prima, cea cu pietrele, mi se par foarte reusite. Apropo, de la ce vine titlul?

    ReplyDelete
  4. Anda, as vrea sa discutam despre poze, nu despre pe unde mă găsești. Iar titlul... google it ce am scris și vei vedea :).

    ReplyDelete

Aurora

 E ca o recunoaștere a nopților de învățat și stat sub stele. Poate pentru unii chestia asta nu înseamnă nimic. Dar pentru mine e important:...