Monday, November 20, 2023

     

        Astept sa te zaresc.

        Din dorul tau sa sorb un strop, si inzecit sa il sporesc.

        As vrea sa ma respiri.

        Sa-nvaluiesc cu taina mea, parfumul ultimei iubiri.






8 comments:

  1. Ce mumooooooooos. Poza superba. Versurile cine le-a scris? Ca nu am gasit nimic pe google. Imi poti spune numele tau?

    ReplyDelete
  2. Băgăcioasă mai ești, Anda. Are dreptate omul. Dacă voia să spună despre el, scria la secțiunea "profil", nu?
    @Photo faci niste poze foarte frumoase. Am observat același stil in toate. Desi ai zis că ești începător, ai deja stilul tau. Și asta e bine. Totuși as consuma mai mult timp la editare. Majoritatea pozelor tale sunt picturale. Așa vrei sa arate? Sau e o pură întâmplare? Încadrarea e foarte buna, locurile superbe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc. Ai remarcat corect. Așa vreau sa fie pozele mele. In ultima perioada am studiat foarte mult pictura. Și, cum nimeni nu inventează toată, am ales o anumită nuanță. Ca sa îți dau un exemplu: îmi plac încadrările lui Șișkin. Despre editare...hmm...nu ascund faptul că nu îmi bat prea tare capul. Știu să fac o singura masca (pe care de obicei o fac prost) iar restul...umblu puțin la temperatură.

      Delete
    2. Ma gandeam eu ca nu iti bati capul prea tare. Totusi cred ca niste cursuri de editare te-ar ajuta. Desi stilul tau brut are o caldura aparte. Alegerea ta. Sunt dispusa sa te ajut cu tutoriale daca alegi cursurile de editare. Si cu cateva mici sfaturi. Dar nu vreau sa stric sau sa influentez frumusetea pe care o ai.

      Delete
  3. Ar fi interesant. Îmi place să învăț lucruri noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur. Ca sa intelegi. Poza asta mi se pare perfecta. Desi nu respecta regulile. Contine balanta dintre cele mai frumoase culori complementare pe care vrei sa le prinzi la apus de soare. Ma refer la orange si aqua. Plus barcile alea doua dau senzatia de liniste. Cand ma uit la poza ta, zambesc. Este simpla si calda. Transmite.

      Delete
    2. Mulțumesc. Mă simt oarecum ciudat: pe de o parte măgulit, pe de altă parte rușinat. N-am avut așa apreciere până amu. Mai mult sunt obișnuit cu reacții mult mai reci :). Mulțumesc, ești drăguță.

      Delete

Aurora

 E ca o recunoaștere a nopților de învățat și stat sub stele. Poate pentru unii chestia asta nu înseamnă nimic. Dar pentru mine e important:...