Tuesday, December 5, 2023

Apus

"Am pierdut înca și acest apus.

Nimeni nu ne-a vazut nici în seara asta cu mainile împreună,

când vântul albastru a căzut peste lume.

............................................................

Mereu, mereu pleci seara

unde curge apusul, stergând statui."




22 comments:

  1. Doamne, cat e de frumos! Mi-au dat lacrimile. Multumesc ca impartasesti cu noi ce vezi prin ochii tai. Esti un om deosebit, serios.

    ReplyDelete
  2. Cand credeam ca deja iti cunosc stilul si nu ma mai poate impresiona nimic, apari cu ceva iesit din canoane. Esti tare frumos, mai baiete. Abia astept un dans impreuna :).

    ReplyDelete
  3. Cum naiba le faci? Ai cumparat ceva preseturi? Bai sunt misto tare. Bravo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. După cum ziceam și în alte comentarii... Aștept lumina și trag puțin de WB și dehaze. Nimic mai mult. Nu am preseturi, nu mă pricep și nici nu am răbdare să gâdil poza :). In schimb, dacă vrei să înveți editare serioasa, te pot pune în legătură cu cineva.

      Delete
  4. Splendid!…… “ De ce toata dragostea imi vine dintr-o data cand ma simt trist si te simt atat de departe?!”

    ReplyDelete
  5. Nu pot sa creeeed... Este atat de frumoasa poza incat am cautat-o cu google lens sa vad daca nu ai luat-o de undeva. Imi scuzi prostia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well...nu te cunosc. A fost o tâmpenie, nu o prostie. Puteai sa faci altfel: să mă întrebi unde am făcut-o, de exemplu. Insa neîncrederea asta prezumtivă este răutate. Nu-mi plac oamenii răi. Cum te-ai gândit tu că aș lua o poza și...? Patetic.

      Delete
    2. Imi cer scuze. Dar asa sunt eu mai suspicioasa :)) Probabil ma injuri pentru ca ma ascund in spatele anonimatului. Stii ce bine este? :)) Eu te stiu :p

      Delete
  6. Bine te-am găsit. Cred că am să reactivez și eu blogul meu.
    Te întreb eu unde ai captat imaginea. Este oimagine splendidă care invită la plimbare și gînduri „dulci"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ați venit, dl Cantea. O surpriză frumoasa. Mă bucur tare mult. Mergem împreună la copacul ăla. Este pe lângă pădurea de la Repedea.

      Delete
  7. Sunt foarte impresionata, om frumos...

    ReplyDelete
  8. Este clar ca ai ceva in plus fata de ceilalti oameni. O sensibilitate aparte. Sper sa iti fie bine in asa lume. Despre fotografie nu vreau sa vorbesc...este din alt film.

    ReplyDelete
  9. Va recomand tuturor blogul d-lui Cantea https://mihaicantea.blogspot.com/?m=1 . Un om pe care îl prețuiesc foarte mult și de la care toți putem învăța câte ceva, nu numai fotografie. Veți descoperi o lume pe care mulți dintre voi nu o cunoașteți: lumea fotografiilor macro. Nu veți regreta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-am uitat. Foarte frumos. Dar nu are nimic nou pus. In schimb pozele sunt excelente.

      Delete
    2. E adevărat că nu am ceva nou. Am tot pus pe fb. Acum mi-am promis să pun tot ce am aduna în ultimii ani.

      Delete
  10. Nu credeam ca ma poate impresiona ceva de genul. Dar aici vad frumosul. O astfel de fotografie iese dintr-un altfel de suflet. Fericiti cei ce te cunosc si pot vedea in interiorul tau. Iar Neruda...cum te-ai gandit la asa ceva? Este printre preferatii mei.

    ReplyDelete
  11. Vad ca s-a spus cam tot despre poza. Si sunt de acord cu totul. Ar fi interesant sa vorbesti despre starile pe care le ai cand faci asa ceva. Cum iti apar? Pur si simplu? Sau ce ai in minte? Cum gasesti asa imagini? La ce te gandesti? Cum gasesti culorile astea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fără falsă modestie, mă simt rușinat. Nu am toate calitățile cu care mă învestiți voi. Stările mele sunt obișnuite, normale, așa cum le are orice om. Toți suntem buni și răi, reci și calzi, corecți și incorecți, deștepți și proști. Observați "și" nu "sau". Adică oameni cu de toate, ca șaorma:)). Depinde de norocul fiecăruia cum te găsește în acel moment. Deci stările mele sunt firești, aproape normale. Cum îmi apar? Hmmm...Pai mergi și tu 5-6 ore pe coclauri și îți vor apărea imaginile. La ce mă gândesc? Hmm...la întrebarea asta nu voi răspunde pentru că e prea personala...treaba mea :). Cum găsesc culorile astea? Nu știu...cu ele rezonez. :)

      Delete
    2. Taci! :))) Nu suntem prosti. Ne dam seama cand ceva e altfel.

      Delete
    3. O sa ma pastrez anonima, ca e mai bine. Dar sa stii ca vorbesc pentru mai multi. Dragul meu R. Uite, iti voi spune ceva. Ador sa dansez cu tine. Si nu numai eu. Pentru ca in acel dans nu poti fi fals. Esti tu si atat. De ce ador sa fac asta? Pentru ca dansul cu tine este ca poza de mai sus: cald, tandru, implicat, frumos, bland, protector samd. Asta te defineste. Intelege o data pentru totdeauna: esti altfel si ma bucur ca suntem prieteni. Mai baiete, invata sa te iubesti mai mult. Cu drag... oamenii care tin la tine si carora nu le raspunzi la telefon :))

      Delete
    4. Data viitoare cand dansati, tine-l mai strans, poate intelege mesajul tau, daca tot ii esti prietena anonima ;)

      Delete
    5. Strans nu, imbratisati da. Asa se danseaza tangoul. Si suntem toti prieteni. Iar el chiar este unul dintre liderii mei preferati. Am si spus de ce. Are o muzicalitate si o sensibilitate aparte.

      Delete

Aurora

 E ca o recunoaștere a nopților de învățat și stat sub stele. Poate pentru unii chestia asta nu înseamnă nimic. Dar pentru mine e important:...